Pred Kongresom je svjedočio bivši agent CIA-e pod zakletvom: “Otkrili smo biotehnologiju koja nadilazi ljudske mogućnosti.”

Bivši agent CIA-e David Grush šokirao je javnost svojim svjedočenjem pred komisijom Kongresa u SAD-u, otkrivajući da su na mjestima incidenata s neidentificiranim letećim objektima (NLO-ima) pronađene nevjerojatne tehnologije koje nisu ljudskog porijekla.

Na povijesnoj javnoj raspravi o postojanju NLO-a i kontaktima s njima, Grush je otkrio da je i sam, kao i drugi djelatnici CIA-e, bio svjedok susreta s NLO-ima, ali da zbog tajnosti ne može iznijeti detalje na otvorenom.

Grush tvrdi da su američke vlasti dobile svemirske brodove izvanzemaljskog podrijetla kroz tajni vojni program.

Prema njegovim riječima, tehnologija koju posjeduju je znatno superiorna od sposobnosti Sjedinjenih Američkih Država, što ih stavlja u nevjerojatno povlašten položaj.

Svjedočenje je nastavak dugog niza iznenađujućih svjedočenja koja su uključila bivšeg admirala Davida Fravora i umirovljenog vojnog pilota Ryana Gravesa.

Graves je ispričao kako je tijekom jedne vježbe u blizini granice američke države Virginije 2014. godine naišao na neidentificirani tamni objekt s prozirnom kuglom. U njegovoj grupi bilo je više od 30 ljudi koji su svjedočili istom fenomenu.

No, dok se svijet fascinira ovim otkrićima, Grush tvrdi da je američka vlada spremna poduzeti mjere odmazde protiv njega i njegovih kolega kako bi zataškala istinu o NLO-ima.

Ove senzacionalne tvrdnje izazivaju mnoštvo pitanja o postojanju izvanzemaljskih civilizacija i tehnološkim napredcima koje još uvijek ne razumijemo u potpunosti. Hoće li svjedočenje Davida Grusha potaknuti svijet na temeljitije istraživanje ovog misterioznog fenomena, ostaje za vidjeti.


Comments

Ostavite komentar