Nina Janković Dičić osvojila nagradu Srce Sarajeva za najbolju glavnu glumicu

Srbijanska glumica Nina Janković Dičić, koja se ističe svojom ljepotom i uspješnom karijerom, ponosno je osvojila prestižnu nagradu Srce Sarajeva za najbolju glavnu glumicu u seriji “Mama i tata se igraju rata”.

Nina je svoju radost podijelila sa svojim obožavaocima putem Instagram profila, objavivši simpatičan video trenutka kada je proglašena pobjednicom u ovoj kategoriji.

U trenutku proglašenja, glumica nije mogla sakriti svoje oduševljenje i iznenadjenje, iskazavši svoju radost glasnim krikom, te potom uzbuđeno trčala ka pozornici.

“Ovoga puta nisam pripremila govor jer zaista nisam očekivala ovu nagradu. Presretna sam i zahvaljujem se cijelom timu i, naravno, svom suprugu na podršci”, izjavila je Nina u svom emotivnom obraćanju.

Njeni fanovi su također bili dirnuti njenom iskrenom reakcijom, a komentari su se nizali ispod videa. “Tvoja skromnost i zahvalnost čine te još posebnijom. Tvoj uspjeh sada dobija još više na važnosti. Ti si legenda u nastajanju”, “Taj trenutak sreće je neprocjenjiv. Nagrada je zaslužena i tvoja emocija je iskrena. Ponosni smo na tebe”, “Nina, tvoja autentičnost je predivna”, pisali su oduševljeni pratioci.

Serija “Mama i tata se igraju rata” istražuje živote ljudi koji ulaze u fazu zrelog doba gdje donošenje ozbiljnih odluka postaje neizbježno. Kroz prepoznatljiv humor, glumci preuveličavaju svoje svakodnevne probleme, stvarajući intrigantnu dinamiku sličnu onoj iz popularne serije “Jutro će promeniti sve”.


Comments

Ostavite komentar