Policija Oduzela 20 Kilograma Droge i Uhapsila Jednog Osumnjičenog!

U sarajevskom naselju Bačići, pravo filmsko uzbuđenje dogodilo se kada su pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli akciju života! Nekoliko buradi skrivala su pravo blago, osim što ovaj put nije bilo zlata i dijamanata, već skoro 20 kilograma različitih narkotika. Da, dobro ste pročitali, skoro 20 KILOGRAMA!

Droga, čija se ulična vrijednost procjenjuje na ogromnih 700.000 KM, bila je pametno sakrivena u buradima, vjerovatno u nadi da će ostati neprimjećena. Međutim, hrabri policajci nisu ništa prepuštali slučaju i uspjeli su izvesti pravu filmsku operaciju hvatanja “zlatne” ribe.

U glavnoj ulozi ove cirkuske predstave našao se 37-godišnji Sanel Karšić, kojem su policajci zasladili život slijedom okolnosti. Nažalost, nije bilo šećera u pitanju, već teške optužbe za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, kao i za tešku krađu. Da, Karšić se očito trudio biti glavni protagonist u ovom pravom akcijskom trileru.

Ali to nije sve! Kao pravi bonus na ovoj predstavi, otkrivena je još jedna tajna zbirka – autodijelovi skupocijenih BMW automobila. Još jedan način da se kriminalna karijera Karšića podigne na još višu razinu.

Na kraju, treba priznati, ova akcija nije imala premca, kao što ni sama predstava nije bila bez svog šarma. Policija je izvodila svoj cirkus sa stilom i ponosom, a javnost je sada u iščekivanju novih epizoda ovog uzbudljivog serijala “Zaplijena Zlatnih Buradi”.


Comments

Ostavite komentar