Objavljen trailer za seriju ‘Frust’ režiranu od strane Danisa Tanovića – Crna komedija sa neočekivanim obratima

Nedavno je objavljen trailer za novu seriju pod nazivom “Frust,” koju je režirao poznati redatelj Danis Tanović. Ova crna komedija s primjesama trilera premijerno će biti prikazana na Sarajevo Film Festivalu, a donosi intrigantnu priču.

Radnja serije prati neuspješnog mladog pisca po imenu Vedran, koji se muči da privuče bilo kakvu pažnju ili priznanje za svoj rad. Međutim, njegov život neočekivano se mijenja kada slučajno ubije kriminalca koji terorizira njegovo naselje. Iako ne otkriva svoj pravi identitet, Vedran postaje proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svjestan da je dovoljan samo jedan čovjek da pokrene revoluciju, Vedran donosi odluku koja mu mijenja život.

U seriji “Frust” vidjet ćemo talentiranu glumačku postavu koja uključuje Denija Mešića, Dunju Stojanović, Ermina Sijamiju, Anđelu Jovanović, Albana Ukaja, Aleksandra Dimitrijevića, Milenu Radulović i mnoge druge.

Ovaj regionalni projekat s međunarodnom autorskom ekipom dolazi iz produkcijske kuće Firefly, a kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske. Scenarij su napisali Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy. Snimanje se odvija u Sarajevu i Beogradu, a premijera serije se očekuje naredne godine.

“Frust” će se sastojati od šest uzbudljivih epizoda, a donosi jedinstvenu priču o životnim promjenama i neočekivanim obratima. Ova serija sigurno će privući pažnju gledatelja svojom zanimljivom radnjom i talentiranim glumačkim ansamblom. Uzbudljiva premijera će nas tek dočekati, a do tada možemo uživati u traileru koji nas uvodi u svijet “Frusta.”


Comments

Ostavite komentar