Objavljen je trailer za deseti nastavak kultne horor franšize

PRODUKCIJSKE kuće Lionsgate i Twisted Pictures objavile su trailer za deseti nastavak Slagalice strave, legendarne horor franšize vrijedne milijardu dolara. Trailer za Slagalicu strave 10 (Saw X) pregledan je više od 2.9 milijuna puta u manje od 10 sati. Film je režirao Kevin Geuert koji je radio na Slagalici strave 6 i Slagalici strave 3D.

Radnja filma je smještena između događaja iz Slagalice strave 1 i 2, a prati očajnog i bolesnog Johna Kramera, serijskog ubojicu zvanog Jigsaw, koji odlazi u kliniku u Meksiku kako bi isprobao eksperimentalni medicinski zahvat, koji bi ga trebao izliječiti od raka mozga. Tamo doznaje da je zahvat laž i da cijelom klinikom upravljaju prevaranti koji zarađuju na najranjivijim ljudima. Kako bi im se osvetio, za njih priprema smrtonosne zamke po kojima je poznat.

Tobin Bell se u filmu vratio ulozi Johna Kramera, a uz njega se pojavljuju Synnøve Macody Lund, Steven Brand i Michael Beach, te meksički glumci Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto i Octavio Hinojosa.

Film će biti dostupan u kinima od 29. septembra ove godine.


Comments

Ostavite komentar