Cillian Murphy o važnosti scene seksa u filmu “Oppenheimer”

Cillian Murphy, glavni glumac u filmu “Oppenheimer”, podijelio je svoje mišljenje o kontroverznoj sceni seksa koju su neki nazvali uvredljivom, ali on je istaknuo da je to jedan od ključnih emotivnih dijelova filma.

“Svi znamo da snimanje ovakvih scena nije ugodno. One su najteži dio našeg posla, ali to je sastavni dio glumačkog izraza”, rekao je Murphy.

Seksualna afera između Roberta J. Oppenheimera, kojeg glumi Cillian Murphy, i Jean Tatlock, koju tumači Florence Pugh, ima značajnu ulogu u priči filma “Oppenheimer”.

“To je jedan od najvažnijih emotivnih trenutaka u filmu”, dodao je glumac.

Ranije je Cillian Murphy pohvalio Florence Pugh za njezinu izvedbu u toj sceni, istaknuvši kako je njeno prisustvo na ekranu impresivno. Reditelj Christopher Nolan svjesno je uključio ovakve intenzivne scene kako bi film dobio ocjenu R (nije prikladno za osobe mlađe od 17 godina bez pratnje roditelja), ali je istaknuto da je to bilo nužno za prikazivanje emocija i kompleksnosti likova.

Podsjetimo, neki hindusi su izrazili kritiku prema ovoj sceni zbog prikazivanja Jean kako uzima primjerak Bhagavad Gite i traži od Oppenheimera da joj čita, što je izazvalo kontroverzu.


Comments

Ostavite komentar