Skandal u Bosni i Hercegovini: Bivša direktorica Pedagoškog zavoda osuđena za pokušaj ubojstva šefice kavom!

Sud u Banjoj Luci izrekao je nepravomoćnu presudu 58-godišnjoj Nini Ninković, koja je bivša direktorica Pedagoškog zavoda Republike Srpske. Ona je osuđena na dvije godine zatvora zbog kaznenog djela pokušaja ubojstva, nakon što je u kavu svoje šefice, Slađane Tanasić, sipala otrovne tvari.

Cijeli slučaj je šokirao javnost, a sud je utvrdio da je Ninković u dva navrata pokušala otrovati svoju šeficu. Prvi put je u kavu nasula sredstvo za čišćenje, dok je drugi put koristila otrov za mrave. Srećom, njena šefica je primijetila čudan miris i odlučila nije piti kavu.

Motiv za ovaj strašan čin, koji je spašen samo zahvaljujući nadzornim kamerama unutar zavoda, bili su poslovni sukobi. Nakon što je smijenjena s direktorskog mjesta, Ninković je bila nezadovoljna degradacijom na poslu, što ju je dovelo do ovog zastrašujućeg pokušaja ubojstva.

Sadašnja prosvjetna inspektorica, Nina Ninković, ima pravo žalbe na izrečenu presudu i odluku o produženju pritvora, u kojem se nalazi od prosinca prošle godine. Javnost ostaje zgrožena ovim događajem, a slučaj će zasigurno ostati u središtu pažnje i dalje.


Comments

Ostavite komentar