Muhamed Kubat prijeti vijećnicima: Poselamite se svi, sutra će plakati za vama

O liku i djelu Muhameda Kubata ‘nezavisnog’ kandidata za načelnika općine Ilidža na posljednjim izborima samo su rijetki znali išta, sve do debate održane u predizbornoj kampanji na TVSA gdje je zdušno branio kandidata SDA Fikreta Prevljaka i na kraju se velikodušno odrekao svojih potencijalnih glasova u njegovu korist.

Kubat je čovjek koji je proklinjao Fikreta Prevljaka i tvrdio da je ubio njegovog oca da bi naprasno promijenio mišljenje o Prevljaku. U toku debate je počeo veličati Prevljaka, a do kraja emisije pozvao je svoje birače da glas daju kandidatu SDA, odnosno osobi koju je proklinjao.

Međutim, ako ste pomislili da je sa završetkom izbora na kojima je dobio vjerovali ili ne čitavih 198 glasova kraj, prevarili ste se.

Naime, Muhamed Kubat nakon što je već nekoliko dana unazad na društvenim mrežama vrijeđao načelnika općine Ilidža Nermina Muzura i vijećnike koji čine većinu u OV Ilidža, sinoć je otišao korak dalje.

Kubat je na društvenoj mreži Facebook prijetio vijećnicima, a posebno Selveru Zećiroviću, vijećniku SDP-a i to ni manje ni više nego ubistvom.

Nismo sigurni da li je Muhamed Kubat svjestan da za ovakve prijetnje može i krivično odgovarati, ali čini se da nakon što je osobu koju je optuživao za ubistvo svoga oca izdigao u zvijezde i pao mu pod noge, ni ovo mu ne predstavlja problem.

Vjerujemo da je Kubatu još uvijek knedla u grlu i iz njega govori bijes što njegov novi najbolji jaran, Fikret Prevljak, nije načenik općine Ilidža te da iz njega govori gnjev i nemoć zbog velikog gubitka koji nikako nije u mogućnosti da prebrodi.


Comments

Ostavite komentar